Deprem Travma Psikolojisi

Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi ve NP Etiler Tıp Merkezi yeni tedavi alanlarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi’ne bağlı olan NP Feneryolu ve NP Etiler Tıp Merkezleri, psikiyatri, nöroloji ve psikolojiye odaklanan multisidipliner bir anlayışla hizmet veriyor.

Üsküdar Üniversitesi NP Etiler ve NP Feneryolu Tıp Merkezleri olarak psikiyatri, psikoloji, nöroloji ve bağımlılık alanındaki 20 yıllık tecrübe ile danışanlarına sağlık hizmeti sunuyoruz.


NP Feneryolu Tıp Merkezi

Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi; Erişkin Psikiyatri Polikliniği, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği, Fizyoterapi Polikliniği, Dil, Konuşma Terapisi Polikliniği ve Kulak Burun Boğaz (KBB) Polikliniği, danışanlarının sağlık sorunlarına tecrübeli uzman kadrosu ve sağlık personeli ile çözüm üretiyor.


Teknolojinin son olanaklarıyla donatılan yeni adresimizde psikiyatri, nöroloji, psikoloji, fizik tedavi, dil ve konuşma bozuklukları, KBB alanındaki sağlık sorunlarının teşhisinde ve tedavisinde ayakta sağlık hizmeti sunuyoruz.

Erişkin, Çocuk ve Ergen Psikiyatri ve Psikoterapi biriminde depresyon, sosyal fobi, kişilik bozuklukları, bipolar bozukluk, maskeli depresyon, OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk), şizofreni, evlilik ve ilişki sorunları, manik depresif bozukluk, yeme bozuklukları, cinsel işlev bozuklukları, bağımlılık sorunları, panik bozukluk, dürtü kontrol bozuklukları, uyku bozuklukları, yaygın anksiyete ve diğer psikiyatrik hastalıkların tedavisini yapıyoruz.

Fizyoterapi Polikliniği’nde omurga sağlığı rehabilitasyonu, nörolojik rehabilitasyon, oral motor rehabilitasyon, fizyoterapi, lenf ödem masajı, kardiyopulmoner rehabilitasyon, ortopedik rehabilitasyon, sporcu sağlığı el rehabilitasyon ve klinik egzersiz merkezinde bu alanda ihtiyaç duyulan sağlık  hizmetlerini sunuyoruz.

KBB Polikliniği’nde dış kulak yolu enfeksiyonu, orta kulak enfeksiyonu, kulak çınlaması, kulak kiri, işitme kaybı, vertigo, burun tıkanıklığı, burun kemiği eğriliği, allerjik rinit, soğuk algınlığı ve grip, sinüzit, burun kanaması, horlama ve boğaz hastalıkları alanında hizmet veriyoruz.


NP Etiler Tıp Merkezi

NP Etiler Tıp Merkezi olarak Erişkin Psikiyatri Polikliniği, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği, Ergoterapi ve Duyu Bütünleme Kliniği’nde psikoloji ve psikiyatri dallarında danışanlarımıza tanı ve tedavi hizmeti sunuyoruz.

Erişkin psikiyatri biriminde tedavisini ayaktan sürdürülebilen danışanlara; depresyon, maskeli depresyon, OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk), sosyal fobi, kişilik bozuklukları, bipolar bozukluk, şizofreni, manik depresif bozukluk, dürtü kontrol bozuklukları, evlilik – ilişki sorunları, yeme bozuklukları, bağımlılık sorunları, uyku bozuklukları, yaygın anksiyete ve diğer psikiyatrik hastalıklar ile ilgili tedavi hizmeti veriyoruz.

Ergoterapi ve Duyu Bütünleme Kliniği’nde ise gelişimsel geriliği ve özel ihtiyaçları olan 0-14 yaş arası çocuk ve genç hastalara, oyun ve sanat yöntemleri kullanılarak günlük yaşam becerileri kazandırılmasına yönelik tedaviler uyguluyoruz.

Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi ve NP Etiler Tıp Merkezi  yeni tedavi alanlarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi ve NP Etiler Tıp Merkezi  yeni tedavi alanlarıyla hizmet vermeye devam ediyor. 2 













                              NP Feneryolu Tıp Merkezi                                                                                                              NP Etiler Tıp Merkezi